Изглеждаше като празнична снимка, която би се появила във всеки

...
Изглеждаше като празнична снимка, която би се появила във всеки
Коментари Харесай

Принц Уилям спази милото обещание към Кейт Мидълтън с очарователен семеен жест

Изглеждаше като празнична фотография, която би се появила във всеки елементарен фамилен фотоалбум с двама горди родители, позиращи с децата си.

И фотографията, направена на отмора на принца и принцесата на Уелс, усмихнати на слънчевите лъчи дружно с децата си принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи несъмнено зарадва кралските почитатели. Снимката, оповестена през 2021 година, демонстрира по какъв начин петчленното семейство седи на открито и попива лъчите по време на пътешестване до Йордания. Но като се изключи че е обаятелен фамилен спомен, той също потвърди по какъв начин принц Уилям съблюдава заричане, обещано на брачната половинка му преди няколко години.

Това е по този начин, тъй като изборът на ваканционна дестинация беше мигане към фамилията на Кейт, Мидълтън, защото беше направено в Йордания, която те назоваха дом в продължение на три години, когато Майкъл Мидълтън работеше в района като водач на British Airways. Семейството обичаше времето си там и преди този момент е споделяло фотоси от интервала през 80-те години.

През 2018 година Уиля...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР