Изглежда всички са чакали Destiny 2.За по-малко от месец на

...
Изглежда всички са чакали Destiny 2.За по-малко от месец на
Коментари Харесай

За по-малко от месец, Destiny 2 се продаде повече от всички други премиерни заглавия от 2017 г.

Изглежда всички са чакали Destiny 2.

За по-малко от месец на пазара, от новия онлайн шутър са продадени повече бройки от всяка друга нова игра, пусната през 2017 година

Така по данни на NPD Group, Destiny 2 задмина шлагери като Ghost Recon, Zelda и Horizon: Zero Dawn. Играта на Bungie и Activision се появи на 6 септември, а към 30 септември към този момент е била най-продаваното заглавие освен на месеца, само че и от 1 януари насам.

Още по-впечатляващо, тя е и третата най-продавана игра за интервала от последните 12 месеца. Само огромните мултиплейър шутъри Battlefield 1 и Call of Duty: Infinite Warfare от предходната есен имат по-добри резултати. Това явно демонстрира, че ползата към онлайн игрите продължава да е значителен, въпреки геймърите като цяло да не са съгласни с лансирането на схемата games-as-a-service.

Destiny 2 ще има още един късмет да притегли нови геймъри с стартирането си за районен съд през Battle.net. Тези продажби обаче не влизат в данните на NPD, защото компанията по традиция подценява дребния районен съд пазар.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР