Изглежда в Левски много са се уплашили преди мача срещу

...
Изглежда в Левски много са се уплашили преди мача срещу
Коментари Харесай

Страх ли ги е Левски? От ЦСКА, който за тях не е ЦСКА...

Изглежда в Левски доста са се уплашили преди мача против ЦСКА. Ще опитат ли да отсрочат дербито, скоро ще се разбере. Зависи от броя инфектирани с ковид на " Герена ". Има си правила. Ако няма доста инфектирани, дай Боже, преди срещата, такава би трябвало да има.

Ама карантината на доста от тях изтичала тъкмо преди дуела. Нямало време да се приготвят. И ЦСКА нямаше време за отмора преди най-важния си мач досега - този против Базел. От Локомотив (Пловдив) не пожелаха да оказват помощ на български тим в Европа и не отложиха срещата с " армейците ". Победиха с 2:1. Това е единствената загуба на ЦСКА през сезона в шампионата. Левски има сериозна група от футболисти. Ако се наложи - ще попълня състава с юноши. Нали се хвалят, че във всички възрастови групи са измежду водачите, значи няма проблем да се даде късмет на младите, за което се приказва от дълго време на " Герена ".

Основното - нали за " сините " това не било Вечно дерби, изключително за почитателите им, които стават и лягат с Тирето, АД-то, Литекс и Етрополе. Защо тогава е този напън да има отсрочване? Отложиха мача с Локо (Пловдив), в този момент желаят този, след това може да изискат трети. Кога ще се играят срещите? Както е тръгнало, Левски може да пропусне още едни присъединяване в Европа и ще има време през лятото, само че други нямат такова. Като за тях ЦСКА не е ЦСКА, значи е един мач от многото. Да го играят! С юноши, в случай че би трябвало. Както направи Черно море против Арда през предишния сезон. Варненци се демонстрираха като същински мъже. Не се оплакваха. Бяха водени от треньора на старшата си възраст и победиха!

От ЦСКА желали дуела с Левски да е на стадион " Българска войска ". Правилно! Публика няма да има. Мачът е рисков за Левски единствено, в случай че тръгне неприятно за тях на терена и получат бърз гол. Защо да се дават пари напразно за наем на стадион " Васил Левски ", когато трибуните ще са празни? Парите не са по дърветата, би трябвало да се пести при всяка опция.

Оставам с усещане, че в Левски доста ги е боязън. От мач против ЦСКА точно в този момент. Усещат, че този път разликата в класите е огромна, а " армейците " няма да бъдат снизходителни, както бяха в едно друго дерби. Тогава ЦСКА вкара 3 бързи гола и можеше да запише исторически погром. Но Стойчо Младенов и компания " подвигнаха ръчната ". Сега, с Бруно отпред, не се знае какво може да стане. Едно е несъмнено - в случай че разпоредбите го разрешават, мач сред ЦСКА и Левски би трябвало да има. Ако зависи от ЦСКА, да не отсрочва. Другите отложиха ли нелепостта с " погребението " на " армейския " клуб? А вкарваха ли до обратен тласък при 7:1? Рано или късно, всичко се връща. Съдбата си знае работата...
 От ЦСКА оферират дербито с Левски да се играе на
От ЦСКА оферират дербито с Левски да се играе на " Българска войска "

Сблъсъкът ще се организира пред затворени врата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР