“Изглежда той/тя не е човекът за мен“ е израз, който

...
“Изглежда той/тя не е човекът за мен“ е израз, който
Коментари Харесай

Съществуват 5 стадия на любовта. Но повечето хора не преминават през третия

“Изглежда той/тя не е индивидът за мен “ е израз, който хората постоянно употребяват при разлъка, написа Мениджър Нюз. Може би даже вие самите сте го изричали. И въпреки всичко е необичайно. Приятелите ви смятаха за съвършената двойка. В избран миг и вие бяхте на това мнение. Често не разбираме за какво същинската обич последователно се свежда безусловно до нищо.

За благополучие, има отговор на този въпрос. Психологът Джед Даймънд доближава до него след 40 години на клинични проучвания. Според него множеството хора фактически намират същинската си обич. Проблемът е, че те не могат да преминат сполучливо през всички пет стадия на любовта. Повечето доближават едвам третия. Да забележим кои са те.

Влюбване

Това е интервалът, в който се намирате на седмото небе от благополучие. В него проектирате всички свои копнежи и очаквания върху колегата си. За негативно време той или тя се трансформира в идеалния човек за вас, без никакви дефекти. Вярвате, че индивидът насреща ще може да извърши всяко ваше предпочитание, вярвате във всяка негова/нейна думичка. Нито един скептично надъхан глас не би могъл да ви накара да се спрете и да започнете да мислите малко по-предпазливо, защото сте уверени в силата на същинската обич.

Двойка

Любовта става още по-силна. Множеството срещи рано или късно довеждат до решението да започнете да живеете дружно. Опозналите се сносно и вашето наличие стартира да оказва резултат върху всички аспекти от живота на колегата ви. Това е време на наслада и единение. В някакъв миг – след месеци или години – през този интервал могат да се появят и деца. Те в допълнение заздравяват връзката. Чувствате се предпазени и мечтани. Вярвате, че сигурно сте разкрили индивида за вас, че ориста е предопределила взаимоотношенията ви.

Разочарование

В този интервал очакванията ви стартират да се разрушават една по една. Започвате да си мислите, че един ден възприятията ви ще отслабнат и ще изчезнат вечно. Че сътрудникът ви става изцяло непредсказуем, че неговото/нейното държание ви нервира по всевъзможни способи. Обмисляте опцията дали да не си вземете отмора един от различен. Може би даже си казвате, че това не е индивидът за вас, че няма смисъл да продължавате да измъчвате и себе си, и другия във връзка, която е изгубила жизнеността си.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР