Изглежда Шави Ернандес има ясен план за очакваният нов играч

...
Изглежда Шави Ернандес има ясен план за очакваният нов играч
Коментари Харесай

Шави има ясен план за Феран Торес

Изглежда Шави Ернандес има явен проект за предстоящият нов състезател в Барселона - Феран Торес. Вероятно Феран ще приключи прехвърлянето си в Барса през идващите дни, като мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола към този момент удостовери, че договорката е близо.

Според информациите в каталунската столица, Шави възнамерява да пусне испанският национал като титуляр през цялото време. Следващата среща на „ блаугранас “ е на 2 януари като посетител на Майорка на Балеарските острови.

Същите източници настояват, че наставникът на отбора желае Торес да играе като характерен номер 9 в роля сходна на тази, в която Феран Жутгла влиза в последно време.

Торес е с номинална позиция крило, само че наподобява, че Шави е почитател на вероятността да го пусне в ролята на нападател, базирайки се на опита на Торес като подобен за Манчестър Сити и Испания. За „ жителите “ и „ Ла хала “ той е записал значително мачове на тази позиция.

Бившият халф е удивен и от опцията да види по какъв начин Феран ще взаимодейства с Ансу Фати, когато юношата на отбора се излекува от травмата си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР