Изглежда Nintendo и Microsoft ще се сближат изключително много според

...
Изглежда Nintendo и Microsoft ще се сближат изключително много според
Коментари Харесай

Microsoft възнамерява да издаде портове на известни игри за Nintendo Switch

Изглежда Nintendo и Microsoft ще се сближат извънредно доста съгласно информация от интернет портала Direct Feed Games. Последно време се носят клюки, че огромен брой игри на американската компания ще бъдат модифицирани за Nintendo Switch . Нещо повече – целият азбучник Xbox Game Pass също ще е наличен за портативната подпора чрез магията на стрийминга.

Според информацията на Direct Feed, Microsoft към този момент е заела няколко студия със задачата да напишат портове за някои игри, оповестени от компанията. Не че това би било изненадващо – веднъж даже Microsoft „зае“ студиото Rare, с цел да работи върху заглавия на Nintendo. От друга страна разработчиците под опеката на компанията изцяло независимо издават видеоигри за Switch платформата (студията Ninja Theory и Obsidian). Ключовата игра, която съгласно клюки сега се преработва за Nintendo, е Ori and the Blind Forest .

Освен това новият план на Microsoft – стрийминг услугата xCloud ще разреши да играете Xbox One игри на дребната платформа на Nintendo. Все отново Switch не може да подкара да вземем за пример игрите Gears of War 5, само че във всеки случай ще може да предава информация от различен компютър по интернет. Методът включва Game Pass, който разрешава на геймърите да се абонират за услуга и да имат достъп до доста игри жанр Netflix. Според някои източници услугата ще започва още тази година.

За Nintendo това не е нова територия – японската компания от дълго време опитва с възпроизвеждането на игри с високи механически условия на Switch. В Япония можете даже да играете Resident Evil 7 или Assassin’s Creed Odyssey чрез местен сървър. Xbox Game Pass ще работи по сходен метод.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР