Изглежда, неврохирургът не бил сам. Спътница му била млада жена

...
Изглежда, неврохирургът не бил сам. Спътница му била млада жена
Коментари Харесай

Топ Лекар Се Върна От Смъртта, Видял Е Всичко! Разкри Вечната Истина За Ония Свят!

Изглежда, неврохирургът не бил самичък. Спътница му била млада жена с високи скули, дълбоки сини очи и златистокафяви къдрици, която била една от „ пеперудите ” и говорела с него, без да произнесе нито дума.

„ Винаги си обичан и си заобиколен от грижа – споделила хубавицата на бащата на две деца. – Няма от какво да се боиш. Нищо не можеш да сториш погрешно. ”

Своята история дружно с опит за пояснение Ибън Алекзандър е описал в книга, излязла на пазара в Съединени американски щати на 23 октомври. Откъси от нея, оповестени в сп. Newsweek, към този момент са повода за разгарянето на новите остарели разногласия за живота след гибелта.

Скептиците първо се усъмнили, че става дума за извънреден миг. „ Имал е ослепителен сън, нищо повече – е мнението на един от посетителите на уеб страницата на Newsweek. – Във всеки случай персоналният опит не може да бъде доказателство. ” Нюйоркският блог Gawker в типичния си подигравателен жанр предложил да се съпостави този роман с виденията на парадайса под въздействието на ЛСД.

Намерили се и такива, които считат, че ученият в действителност е бил на небето. Според някои оценки 3% от американците са претърпели така наречен оттатъшен опит и мнозина от тях разказвали нещо сходно. Други настояват, че това е доказателство за съществуването на задгробен живот.

Обикновено такива хора подчертават върху обстоятелството, че науката заобикаля въпросната тематика. Но това не дава отговор на истината. Например психологът от Колумбийския университет в Съединени американски щати Дин Мобс е разгласил публикация в сп. Trends in Cognitive Sciences, в която потвърждава, че отвъдният опит съставлява резултат от погрешно действие на мозъка.

„ Смятам, че нашият мозък е кадърен да рисува ярки подиуми, изключително при мощна интервенция и вследствие на контузии – твърди ученият. – Мозъкът се пробва да даде друго пояснение на ставащото. ”

Според Мобс швейцарският невробиолог Олаф Бланке съумял по неестествен път да сътвори извънтелесен опит посредством стимулиране на избрани точки в мозъка.

Мобс отбелязва също, че пред лицето на огромни рискове организмът може да отделя огромна доза опиати и техният резултат – еуфорията – е сходен на това, за което описват върналите се от оня свят. Много хора, качвали се на небесата, даже не са били на границата сред живота и гибелта, до момента в който множеството, които в действителност са претърпели клинична гибел, не помнят нищо./Megavselena.bg
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР