Изглежда напоследък живота на бившия премиер Кирил Петков далеч не

...
Изглежда напоследък живота на бившия премиер Кирил Петков далеч не
Коментари Харесай

Нова порция лоши новини за Кирил Петков. Какво се случва?

Изглежда в последно време живота на някогашния министър председател Кирил Петков надалеч не върви без спънки.

Малко повече от месец преди изборите дамите на Кирил Петков го напущат, а в това време и партията му наподобява пред разпад.

Само в границите на седмица от борда на „ смяната “ изхвърчаха основната пиарка Диана Дамянова, любовницата и шефка на кабинета Лена Бориславова, както и основната депутатка и основателка на Политическа партия – Яна Балникова.

Съпругата на Петков – Линда пък разгласи многозначително в обществените мрежи, че се е прибрала в родната Канада дружно с децата.

Наглед няма връзка сред тези сюжети. Обясненията на дамите обаче наподобяват повече от неправдоподобни.

Диана Дамянова, някогашна пиарка на „ Лукойл “ си тръгвала, с цел да „ даде път на младите “?! Стандартна версия, която нормално прикрива личностна безредица.

В трогателен статус във фейсбук Лена Бориславова пък проплака, че е жертва на персонална офанзива от страна на медиите.

Не желала цената, която тя заплаща, да се придвижва върху партията.

Яна Балникова на собствен ред изясни, че излиза от политиката по „ персонални аргументи “.

Ето за какво трябвало да се търси нов лидер на листата в Габрово. Нищо, че той към този момент е открит – предателят от Има Такъв Народ Радостин Василев, по-известен като Руди Гела.

За абдикацията на Линда не е мъчно човек да се сети, че явно й е писнало от изневерите на Кирил. Решила е въпреки всичко да запази останалото й достолепие.

Така Кирил Петков остана самичък, в цялостната власт на Асен Василев и семейство Лорер, които явно са взели властта в партията.

Не е мъчно да предположим, че точно те са в основата на женските бягства от Политическа партия. Всички гореизброени дами им пречеха, защото в един или различен интервал си присвояваха правото да управляват експремиера, да му постановат кадрови назначения и да предопределят управническите му решения.

В момента на Кирил Петков му остана единствено баща Петко. Стигна се до такава степен парламентарният началник на групата им Андрей Гюров непосредствено да уточни Асен Василев като претендент на „ смяната “ за министър председател.

По всяка възможност Киро ще последва дамите си и ще напусне оперативната политика незабавно след изборите на 2 октомври. Особено, в случай че както се обрисува, Политическа партия остане втора или дори трета.

Дамите напуснаха, остават, хм… ония, които единствено се изживяват като такива.

Източник: pik.bg



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР