Изглежда Калъм Джоунс от Love Island е намерил начин да

...
Изглежда Калъм Джоунс от Love Island е намерил начин да
Коментари Харесай

Калъм Джоунс от Love Island си тръгва от партито с Джес Гейл, която прилича на Джес Гейл след раздяла

Изглежда Калъм Джоунс от Love Island е намерил метод да преодолее раздялата си с Джес Гейл - като се успокои с някой, който наподобява извънредно доста нея.

Двойката доближи до финала дружно и бяха подгласници зад някогашната на Калъм Моли Смит и новия й сътрудник Том Клеър и наподобява, че вървят мощно, до момента в който не дойдоха вести, че са се отказали от деня Модно показване на Моли Смит, сътрудник от Love Island.

Според The ​​Sun, Калъм решил да не губи време и по-късно бил сниман да напуща празненството, държейки се за ръце с риалити звездата на MTV Теа Томпсън. Двамата се усмихнаха, когато напуснаха баша, откакто бяха видени да се сближават по време на събитието Boohoo.

„ Калъм и Джес висяха на косъм, само че към този момент всичко е свършило “, сподели вътрешен човек пред The ​​Sun. „ Всички бяха шокирани да ги видят да се карат, а по-късно Калъм беше забелязан да се забавлява с друга русокоска. Джес напусна празненството дружно с приятелите си и Деми Симс, оставяйки драмата зад тила си. “

След...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР