Изглежда досущ като фантастичните пясъчни червеи, показани в холивудския блокбъстър

...
Изглежда досущ като фантастичните пясъчни червеи, показани в холивудския блокбъстър
Коментари Харесай

Мъж попадна на страшно кръвосмучещо създание СНИМКИ

Изглежда съвсем като фантастичните пясъчни червеи, показани в холивудския блокбъстър " Дюн ", само че тази кръвосмучеща „ риба върколак “ и устата й, цялостна със зъби, е напълно действителна.

26-годишният Уил Майлс се натъкнал на странното творение на плажа покрай яхтеното пристанище Exmouth в Девън, до момента в който се разхождал след работа.

 „ Беше прекомерно видимо, лежешком в централната част на плажа покрай линията на морето – бях на разходка след работа. Приличаше на голяма пиявица с уста, цялостна с остри, ориентирани във вътрешността зъби “, споделя младият мъж.

Оказва се, че създанието е морска минога – тип, прочут със смученето на кръвта на плячката си - оттова и прякорът „ риба върколак “.

Някога необятно публикувани в Обединеното кралство, в този момент те са необичайност, като повода за намаляването им се дължи на ниското качество на водата и основаните от индивида бариери в реките, където се развъждат.

Майлс твърди, че злокобният морски жител бил дълъг към 80 см, написа " Дейли Мейл ".

Морският биолог Ярко Хаверманс, който нашумя предходната година, когато се трансформира в първия човек от шест години насам, намерил морска минога на холандския остров Тексел, разкри повече за техните витални цикли.

 „ В продължение на пет години те живеят на  дъното, където употребяват детрит. След тези пет години те се трансформират във стара морска минога, която мигрира в морето, с цел да живее като паразитен тип риба върху по-големи типове риби и китове. “

„ За размножаване те мигрират назад към реките “, отбелязва той.



Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР