Изглежда че Южна Корея започва да става една все по-либерална

...
Изглежда че Южна Корея започва да става една все по-либерална
Коментари Харесай

Защо в Южна Корея секс куклите вече не са само мираж

Изглежда че Южна Корея стартира да става една все по-либерална страна. Въпреки че секс куклите не са противозаконни, хиляди от тях не престават да бъдат държани на митницата от 2018 година И това е по този начин, тъй като вносът им е бил блокиран според закон, който лимитира артикули, за които се счита, че вредят на традициите и публичния морал на страната.
 Южна Корея, Юн Сук-йол и предлагането на президента за нов закон за възрастовата система в страната
Как всички южнокорейци могат да станат с година по-млади

Предложение, което дамите надали биха отказали

Било е поискано обаче възбраната да бъде анулирана и секс куклите да бъдат пуснати на митницата, защото в последна сметка те не накърняват човешкото достолепие.

През 2019 година Върховният съд в Южна Корея удостоверява решение, съгласно което секс куклите се употребяват за персонална приложимост и попадат в същата категория като порнографията, която е строго контролирана, само че не и противозаконна.
 Снимка 600700

Желаещите да се спре вноса на секс куклите в Южна Корея обаче настояват, че тези продукти могат да доведат до увеличение на половите закононарушения.

Но не щеш ли най-сетне противоречивият въпрос намира своето решение. Сега митническите чиновници вземат решение да отстранен възбраната и по този метод вносът на секс кукли да се позволи.

Естествено, ще останат някои ограничавания. Като да вземем за пример възбраната за продажба на секс кукли, които наподобяват на звезди.
 BTS, Южна Корея, военната работа и ще може ли групата да изнася концерти до момента в който е в казармата
Да изнасяш концерти до момента в който си в казармата

Изключенията са вероятни

Не е ясно дали възбраната за продажба ще важи и за домашни секс кукли, които наподобяват като малолетни лица, само че такива ограничавания съществуват в Австралия, Обединеното кралство и Съединени американски щати, припомнят от BBC.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР