Изглежда, че в GeekBench се появи новият смартфон на BlackBerry.

...
Изглежда, че в GeekBench се появи новият смартфон на BlackBerry.
Коментари Харесай

Наследникът на BlackBerry KEYone се появи в GeekBench

Изглежда, че в GeekBench се появи новият смарт телефон на BlackBerry. Става въпрос за наследника на модела KEYone. Доколко обаче, той може да ни изненада от позиция на своите спецификации?

В базата данни на GeekBench се появи ново устройство под кодовото име “QUALCOMM BBF100-1”. По-рано под BlackBerry Motion се криеше маркировката BBD-100-ТЕ, а във към този момент упоменатия KeyOne – BBB100-X, като X значи просто района, в който ще се появи устройството.



Имайки поради датата (21 ноември), на която се появи в базата данни новият смарт телефон, е много мъчно да се допусна, че става дума за наследника на Motion. Информацията за безименното устройство на BlackBerry към момента не е прекомерно доста. От наличните данни следва, че апаратът би трябвало да получи мощния процесор Snapdragon 660 и 6 GB оперативна памет. Добрата вест е също фактът, че смарт телефона ще работи въз основата на Android 8.0. Вероятно, това устройство ще получи екран с резолюция 1620 x 1080 пиксела и QWERTY-клавиатура – най-малко по този начин следва от предходните клюки за наследника на KEYone.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР