Изглежда че смартфонът Google Pixel 3 XL няма да може

...
Изглежда че смартфонът Google Pixel 3 XL няма да може
Коментари Харесай

Google Pixel 3 XL се появи в Geekbench

Изглежда че смарт телефонът Гугъл Pixel 3 XL няма да може да се похвали с висока продуктивност. Това демонстрират резултатите от синтетичните проби на Geekbench. Въпреки идентичния хардуер, бъдещият флагман на Гугъл отстъпва по изчислителна мощ на Snapdragon версията на Galaxy Note 9.
Информацията от базата данни на Geekbench демонстрира, че Гугъл Pixel 3 XL ще бъде оборудван с 4 GB оперативна памет и ще се базира на системата-върху-чипа Snapdragon 845. Тези съставни елементи обезпечават на новия смарт телефон 2426 токи в едноядрените проби и 8355 точки, когато са задействани всичките процесорни ядра.



Към сегашен ден 4 GB са към този момент малко, само че е изцяло допустимо Гугъл да показа и други модели Гугъл Pixel 3 XL с повече оперативна памет.

Както се и предполагаше, мобилното устройство работи под ръководството на операционната система Android P. Според данните на небезизвестния Евън Блас, формалното показване на новата операционната система ще се състои напълно скоро – на 20 август.

Що се отнася до Гугъл Pixel 3 XL, то неговата презентация надали ще се състои по рано от месец октомври. Гугъл обичайно показва своите фирмени смарт телефони няколко месеца след излизане на новата версия на операционната система. Най-вероятно по този метод се заобикалят вероятните проблеми с новата Оценка за съвместимост Android.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР