Изглежда, че сексът не познава граници или забрани. Има обаче

...
Изглежда, че сексът не познава граници или забрани. Има обаче
Коментари Харесай

Какво трябва и НЕ трябва да правите преди секс

Изглежда, че сексът не познава граници или забрани. Има обаче неща, от които не е зле да се откажете в навечерието на първата сантиментална вечер, да не приказваме за нощно излизане. Повечето от нас си мислят, че знаем всичко за секса и още повече, че знаем тъкмо какво да не вършим, преди да вършим обич. Сигурни сме обаче, че не сте знаели за нещата, които ще споменем по-долу. Не ни вярвате? Нека проверим дружно!
1. Взимането на антихистамини не е целесъобразно
Всъщност, противоалергичните хапчета могат да работят освен върху хистаминовите рецептори, улеснявайки живота на страдащите от алергия. Те също по този начин изсушават лигавицата и не постоянно се лимитират до устата или носа. Ефектите им се отнасят и за други повърхности, а това от своя страна може да докара до избрани проблеми в леглото. Затова е по-добре да не пиете такива хапчета директно преди планувана специфична вечер с колегата.
 Видеоигрите те обричат да стоиш без секс Видеоигрите те обричат да стоиш без секс
Имаше време, когато младостта беше синоним на неналожителен секс. За колежаните забиването на мацки в близост нормално вървеше ръка за рък...
2. Не яжте пикантна храна
Храната въздейства директно на аромата, който се излъчва от вас. Никой не се радва на миризмата на лук или чесън, в случай че знаете, че имате среща по-късно. Чесновият мирис, който се разнася от устата ви е върхът на неприятните обноски. По същия метод пикантната храна въздейства на аромата от цялото тяло. Пикантната храна също може да предизвика отичане на корема и да провокира газове, които ще желаят да излязат в най-решаващия миг, когато минимум се контролирате. Резултатът ще е провалена вечер.
3. Не пийте доста
Разбира се, чаша вино единствено ще способства за процеса на релаксация и приятност. Но прекалено много алкохол заплашва да скапе любовната нощ, тъй като развързва езика, само че в това време, за жалост, притъпява чувствителността. Така че за тези дами, които имат проблеми с оргазма, несъразмерният алкохол може да попречи на удоволствието от любовната вечер.
 Това са най-ужасните любовници измежду зодиите Това са най-ужасните любовници измежду зодиите
Астролозите направиха ранглиста на най-посредствените любовници в зодиака. Ето по какъв начин наподобява тя. Близнаци Близнаците справедливо печелят...
4. Не се бръснете
Може да се изненадате, само че е целесъобразно да не се бръснете директно преди да планирате сантиментална нощ. Факт е, че вследствие на бръсненето вашата деликатна кожа в бикини зоната може да получи микро пострадвания, а при триене  вечерта се усилва вероятността от нахлуване на разнообразни инфекции в тялото. Затова се погрижете за интимна прическа най-малко ден преди нея, тъй че възможните рани да имат време да зараснат и да не предизвикват спомагателни здравословни проблеми.
5. Не използвайте храна
Разбира се, можете да подсладите любовната игра с бита сметана или разтопен шоколад. Имайте поради обаче, че контактът на храната с интимните елементи може да докара до раздразнение и алергични реакции. А по отношение на алергиите вижте точка # 1. Така че, в случай че жадувате за ягоди, действайте доста деликатно.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР