Изглежда, че портфейлът MetaMask е бил отстранен от App Store

...
Изглежда, че портфейлът MetaMask е бил отстранен от App Store
Коментари Харесай

AppStore премахна крипто портфейла MetaMask?

Изглежда, че портфейлът MetaMask е бил отхвърлен от App Store на Apple, защото към този момент не се появява в платформата. Директните връзки към приложението, в това число тази на страницата за евакуиране на MetaMask, към този момент не действат.

До момента на написване на този текст не е споделено никакво пояснение за какво крипто портфейлът е бил отстранен от App Store. В същото време не е ясно дали MetaMask ще се върне в магазина за приложения на Apple в скоро време.

Изненадващо е също по този начин, че никой от ръководителите на MetaMask не е коментирал шокиращото развиване на обстановката. Също по този начин от Apple не са създали публично изказване по отношение на отдръпването на поддръжката за известния снабдител на услуги за крипто портфейли.

Заслужава да се означи, че сходна обстановка се случи предходната година, само че с топ съперника Trust Wallet. Портфейлът беше изключен от App Store през 2022 година, само че за разлика от MetaMask, чийто екип наподобява безмълвен по отношение на премахването му, екипът зад Trust Wallet направи незабавни стъпки, с цел да разсее страховете в общността. За нула време Trust Wallet беше възобновен в App Store.

Ще бъдат ли затруднени услугите на MetaMask?

Като един от най-надеждните портфейли за независимо настойничество в промишлеността, който обслужва над 30 милиона дейни консуматори, това скорошно развиване евентуално ще се отрази неподходящо на MetaMask.

Наскоро компанията беше въвела функционалността “ “, с цел да даде опция за безпроблемно прекачване на пари в платформата си. Забележително е, че от клиентите ще се изисква единствено да кликнат върху новата функционалност “Продай ”, с цел да предизвикват конвертиране на цифровите си активи в определена от тях фиатна валута, която в последна сметка се изпраща по банковите им сметки.

Услугата обаче е налична единствено за потребителите на MetaMask в Съединените щати, Обединеното кралство и някои елементи на Европа и не е ясно по какъв начин актуалното унищожаване от App Store ще се отрази на портфейла.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР