Изглежда, че новините около състоянието на кралица Елизабет Втора са

...
Изглежда, че новините около състоянието на кралица Елизабет Втора са
Коментари Харесай

Тревожни новини за състоянието на кралицата: Отмениха смяната на караула пред Бъкингамския дворец

Изглежда, че новините към положението на кралица Елизабет Втора са в действителност тревожни, а протичащото се във Англия в последните часове не подсказва за нищо положително. Днес промяната на караула пред Бъкингамския замък е анулирана, а английската компания за публично радио и телевизия Би Би Си смени цвета и логото на уеб страницата си от алено на черно. 

Странен факт е обаче, че надписът за възбраната за промяна на караула е отстранен, само че към момента не е известно дали традицията е спазена през днешния ден. Кореспондент на Би Би Си пък, декларира че светът би трябвало да се готви и за най-лошата вест. 



Друг, извънредно стеснителен факт е, че телевизионният канал на Би Би Си е с изменена стратегия за деня и вместо това се излъчват регулярни сведения за положението на Нейно Величество. Пред Бъкингамския замък към този момент се събират жители, разтревожени за кралицата.



Журналисти, доближени до кралската фамилия, оповестяват че към този момент са спуснати точни инструкции към средствата за всеобща информация във Англия да бъдат готови за значимо уведомление. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР