Изглежда, че Неймар и Бруна Бианкарди не са толкова щастливи

...
Изглежда, че Неймар и Бруна Бианкарди не са толкова щастливи
Коментари Харесай

Неймар призна за изневяра на бременната си приятелка Бруна Бианкарди

Изглежда, че Неймар и Бруна Бианкарди не са толкоз щастливи дружно, колкото демонстрират в обществените мрежи.

В сряда футболистът показа дълъг пост в Instagram, в който се извини на Бианкарди, след слуховете, че й е изневерил.

" Бру, върша това за теб и за твоето семейство. Оправдавам неоправданото. Но нуждая се от теб в НАШИЯ живот ", стартира постът. " Видях какъв брой си страдала и какъв брой искаш да бъдеш до мен. И аз стоя до теб. Сгреших. Всеки ден пожертвам да кажа, че съм сбъркал, на терена и отвън него. (...) Всичко това удари един от най-специалните хора в живота ми. Жената, за която мечтаех, майката на моето дете. Дали това е засегнало фамилията й, което през днешния ден е моето семейство ".

Според изданието " Em Off " двойката има " съглашение ", което разрешава на Неймар да бъде с други дами, стига да е предпазлив, те да не са " девойки на повикване ", да употребява защитни средства и " да не може да ги целува по устата ", цитира " New York Post ".

В последна сметка тя му е дала прошка, съдейки по последните й постове в Инстаграм, на които са дружно на своето " gender review " празненство. 

Неймар и Бианкарди оповестяват обществено връзката си през април 2022-а, а година по-късно Бруна забременява. Футболистът има и дете, 12-годишния Дави Лука да Силва Сантос от Каролина Дантас.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР