Изглежда, че най-съблазнителният джакпот от игрите на Българския спортен тотализатор

...
Изглежда, че най-съблазнителният джакпот от игрите на Българския спортен тотализатор
Коментари Харесай

Дори летните горещини не попречиха на феновете на Спорт Тото да играят и джакпотът отново е спечелен!

Изглежда, че най-съблазнителният джакпот от игрите на Българския състезателен тотализатор – този от играта “Тото 2 – 6 от 49” е загрял и няма самообладание да попада постоянно в ръцете на следващия късметлия. Само преди броени дни - в края на предишния месец, щастливец от Добрич съумя да улучи печелившата композиция от цифри, а тя му се отблагодари с феноменалната облага от 4 300 000 лв.. И тъкмо в стила на към този момент претърпените положителни страсти, сходно на мистерията „ дежа вю “, в последната неделя на сегашния месец юни това ужасно прекарване още веднъж се повтаря. Щастлив участник в тиражите на тотализатора от град Плевен е познал, че изтеглената композиция за през днешния ден ще се състои точно от числата: 3, 6, 12, 21, 34, 44. Заложил е на тях в 50-я тираж на играта “Тото 2 – 6 от 49”, залагайки единствено един-единствен фиш. Именно той го прави по-богат от през днешния ден нататък с цели 2 823 969, 95 лв., като също така го подрежда във безконечната ранглиста на тотомилионерите в България под номер 117!

Няма по какъв начин да разберем, кое тъкмо е изиграло най-важната роля на амулет в съответния случай: дали фактът, че тиражът още веднъж имаше изключително изтегляне заради разбъркванията в програмата на Българска национална телевизия поради осминафинала от UEFA EURO 2021 сред Нидерландия и Чехия или е повлияло откриването на новия пункт на СПОРТ ТОТО непосредствено на Северния плаж в Бургас.

И защото от Българският Спортен Тотализатор постоянно държим на обещанията си,
джакпотът в играта 6/49 се рестартира още веднъж предлагайки ви нови над 2 000 000 лв. и очаквайки следващия - 118-и тото милионер на България -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР