Изглежда, че Манчестър Юнайтед е в криза и това би

...
Изглежда, че Манчестър Юнайтед е в криза и това би
Коментари Харесай

Почетино: Няма добър момент, в който да гостуваш на Олд Трафорд

Изглежда, че Манчестър Юнайтед е в рецесия и това би трябвало да бъде от изгода на Челси, който в сряда гостува на “Олд Трафорд ” в среща от междинния 15-и кръг на Висшата лига. Преди дни лондончани демонстрираха темперамент и надделяха Брайтън с 3:2, а “червените дяволи ” бяха тотално надиграни от Нюкасъл и изгубиха с 0:1.

Мениджърът на Челси Маурисио Почетино обаче е внимателен. “Не бих споделил, че моментът да гостуваме на Манчестър Юнайтед е прекрасен. Мисля, че и двата отбора се намираме в сходна обстановка ”, съобщи аржентинецът.

“Срещу нас ще излезе противник, който ще играе здрави, тъй като и той да завоюва. Ние също се стремим към успеха, с цел да продължим в същия дух след триумфа през уикенда.Чувам какво се случва на “Олд Трафорд ”, само че аз съм концентриран единствено върху Челси.

Ерик загар Хаг е приказен треньор. Помня по какъв начин се срещнахме на полуфиналите в Шампионската лига преди години - аз отпред на Тотнъм, а той - на Аякс. След това не сме се виждали. Дали в този момент ми е тъжно за него? Не, тъй като аз съм ментор, който мисли единствено за моя си тим. Аз и моят щаб не можем да даваме препоръки на сътрудниците ни. Трябва да съм фокусиран върху Челси, тъй като тук градим нещо, за което имаме вяра, че ще бъде впечатляващо. Не желая да направя грешката да кажа нещо за Тен Хаг и Юнайтед.

Иначе за идния мач не би трябвало да разрешаваме на Юнайтед елементарно да минава от една зона в друга. Рашфорд и Гарначо са футболисти, които умеят доста бързо да се придвижват по терена, а не би трябвало да го разрешаваме ”, добави Почетино.

Мениджърът призна, че и за тази среща Кристофър Нкунку няма да бъде подготвен за игра.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР