Изглежда, че Лейди Ди е била любимка не само на

...
Изглежда, че Лейди Ди е била любимка не само на
Коментари Харесай

Трикът на принцеса Даяна, с който ще изглеждаш отлично на снимки

Изглежда, че Лейди Ди е била фаворитка освен на хората от народа, само че и на формалните фотографи на кралското семейство. Сред тях е Тим Руук , който в скорошно изявление за Us Weekly споделя какво е трансформирало работата с Даяна Спенсър в същинско наслаждение.

„ Често това, което вършим, може да бъде доста скучно “, споделя той и дава образец със случаите, в които някой слиза от колата, а по-късно влиза в постройка. Даяна обаче употребява трик, който трансформира скучните условия във вълнуваща опция за превъзходен кадър – а ти също можеш да се възползваш от опита ѝ.

 принцеса Даяна Getty

„ Това, което принцесата на Уелс правеше, беше постоянно да се обърне преди да влезе в постройката, тъй че просто те поглеждаше в последната секунда, а това постоянно осигуряваше страхотни фотоси “, споделя той.

„ Мисля, че направих нейна фотография на 36-ия ѝ рожден ден, който, за жалост, беше последният ѝ “, изяснява Руук. Тогава Даяна отива на банкет в изложба „ Тейт “. „ Тя се обърна тъкмо преди да влезе и се получи в действителност страховит кадър “, признава Руук.

За новите генерации кралски особи фотографът споделя, че постъпват „ малко по-различно “: „ Те са склонни да беседват с индивида, който ги поздравява, което, несъмнено, е учтиво, само че с нея беше ужасно, тъй като постоянно знаеше, че ще я снимаш. “

 принцеса Даяна Getty

Тим Руук споделя усещанията си за Даяна и като персона - като се изключи че е „ страхотна за фотоси “, той споделя още: „ Тя беше доста топъл човек. “

След гибелта на принцесата през 1997 година Руук продължава да прави портрети на кралското семейство и най-много на принц Чарлз . Оказва се, че някогашният брачен партньор на Даяна също е ловък в позирането пред камера.

„ Прекарах години в снимане на принца на Уелс, изключително откакто принцеса Даяна умря “, споделя Руук и добавя: „ Той в действителност е превъзходен за работа. Слага си шапки и прави всевъзможни неща. “

 ох на мама Личен списък
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР