Изглежда, че компанията Gionee тези дни е била много заета.

...
Изглежда, че компанията Gionee тези дни е била много заета.
Коментари Харесай

В TENAA се появи смартфона Gionee S11 с 6-инчов екран 18:9 FullVision AMOLED

Изглежда, че компанията Gionee тези дни е била доста заета. Наскоро се появи информация за анонса от страна на производителя на смарт телефона Gionee M7, след който се появи и M7 Power. А в Мрежата към този момент изтече и информация за подготвяния анонс на още един уред, наименуван Gionee S11, който неотдавна се появи в интернет-страницата на китайския център за узаконяване TENAA.

Китайският производител доста мощно е въодушевен от тренда този сезон – безрамковия екран. Gionee S11 би трябвало да получи тъкмо подобен със съответствие на страните 18:9. Известно е също, че в основата на екрана ще стои 6,01-инчова AMOLED-матрица с разграничителна дарба 1080 х 2160 пиксела. Вероятно, пред нас стои същият FullVision екран, като в Gionee M7.

Източникът твърди, че бъдещото устройство употребява 8-ядрен чипсет с периодичност 2,5 Ghz, както и 6 GВ оперативна и до 64 GВ непрекъсната памет. Като цяло, Gionee S11 носи в себе си четири камери – две начело (20+8 Мегапиксела) и откъм гърба (16+8 Мегапиксела).

Апаратът е събран в корпус с размери 155,8 x 72,6 х 6,95 мм, а тежестта му е 178 грама. Знае се и за съществуването на вградена батерия с потенциал 3600 mah, а на задната страна на корпуса има и скенер на пръстовите отпечатъци. Като ръководеща платформа се употребява операционната система Android 7.1.1 Nougat.



Интересното в тази ситуация е, че смарт телефонът под името Gionee S11 също по този начин се появи и в GFXBench тестванията. Тук са доказани характерностите на екрана и резолюцията на главната камера. А по отношение на останалата част от параметрите има несъответствия. Така да вземем за пример, съгласно версията GFXBench, апаратът ще има четириядрения процесор MediaTek MT6763, 4 GВ RAM и селфи-камера с резолюция 4 Мегапиксела.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР