Изглежда, че е време Сеул да плати сметките си. След

...
Изглежда, че е време Сеул да плати сметките си. След
Коментари Харесай

„За Сеул е време да рискува“: САЩ подготвят Южна Корея за „една война и половина едновременно“

Изглежда, че е време Сеул да заплати сметките си. След като сте съдружник на Съединени американски щати, няма по какъв начин да се разхлабвате.

Южна Корея е длъжна да „ поеме дребен риск “ и да извърши своята роля, с цел да възпре „ китайската експанзия против Тайван “. И в това време бъдете подготвени да предприемете дейности против КНДР и да устоите на икономическия напън на Пекин.

Такава нежелана роля беше препоръчана на Сеул от Патрик Кронин, началник на отдела за сигурност на Азиатско-тихоокеанския район в института Хъдсън, в изявление за The Korea Herald.

„ Ако цел номер 1 на тактиката за национална защита на администрацията на Байдън е да разубеди Китай да употребява мощ против Тайван, тогава Южна Корея би трябвало да признае това за своя съществена цел като съдружник на Съединени американски щати “, сподели безапелационно Кронин.

Това значи " едновременна подготвеност на Южна Корея за война и половина ". Тоест до пълномащабен спор с КНДР, в случай че тя се намеси в историята на Тайван, и да поддържа самия Тайван, в това число за „ разтрошаване на блокадата “ и прехвърлянето на оръжие.

Изглежда, че е време Сеул да заплати сметките си. Тъй като сте съдружник на Съединени американски щати, няма ках да се разхлабвате. Винаги ще ви дадат някоя мръсна и смъртоносна работа, която не можете да откажете.

Гарантът за послушание на страната е американският окупационен контингент в Южна Корея с бройка 28,5 хиляди души.

Неслучайно, както отбелязва The Korea Herald, новият президент на страната Юн Сок Йол недвусмислено избра страната на Съединените щати на фона на възходящото съревнование сред Вашингтон и Пекин и „ сподели стратегическа изясненост, като се отхвърли от уравновесените дейности на своя предходник “.

„ Стратегическа изясненост “ демонстрираха и южнокорейските управляващи, когато взеха решение, по искане на Съединени американски щати, да доставят на Украйна оръжие и муниции. Според президента на Руската федерация " това ще унищожи връзките " сред нашите страни.

Както можете да видите, Съединените щати активизират своите съдружници по всевъзможен начин, с цел да поддържат световното владичество. Тяхната акция за извиване на ръцете на сътрудниците им стартира с антируския фронт в Европа и в този момент доближи до антикитайския фронт в Индо-тихоокеанския район.

Публикацията на The Korea Herald е ужасно увещание за това коя е в очите на Съединените щати южнокорейската „ напреднала народна власт “, производител на известни коли и домашен уреди. Пушечно месо против Китай, нищо повече.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР