Изглежда, че доскоро целият свят обсъждаше връзката на Летисия Ортис

...
Изглежда, че доскоро целият свят обсъждаше връзката на Летисия Ортис
Коментари Харесай

Таен любовник: Ето какво знаем за младия милионер, в когото се влюби бъдещата кралица на Испания

Изглежда, че до неотдавна целият свят обсъждаше връзката на Летисия Ортис и принц Филип, а през днешния ден двойката към този момент е отгледала своите две пораснали наследнички: Инфанте София към този момент е на 15 години, а бъдещата кралица на Испания - Леонор е на 17 години. Последната даже си има гадже, което не може да се скрие от очите на хората.

През 2022 година европейските таблоиди бяха цялостни със фотоси на тайнствен млад мъж, който правеше компания на испанското кралско семейство по време на Великденските празници. Кралските почитатели незабавно научиха, че името му е Габриел Джакомели и е по-възрастен от Леонор с година.



Произходът на Габриел също е ненапълно прочут. Младият мъж е от богато американско-бразилско семейство, татко му е вложител в немската Deutsche Bank, а майка му работи в рекламата.

Габриел и Леонор се срещат, до момента в който учат. През 2021 година наследницата влезе в UWC Atlantic College в Южен Уелс. Според източници Габриел и Леонор почнали да се срещат незабавно откакто момичето влезнало в образователното заведение.

 

In just a few days time, Spain's heir, Princess Leonor will begin an extensive military training programme
— Royal Central (@RoyalCentral)

Въпреки топлите връзки на влюбените и даже обстоятелството, че фамилията на Леонор наподобява е приело любовника, двойката има нестабилно бъдеще. След дипломирането Леонор ще би трябвало да отиде на военна работа, с цел да бъде подготвена да поеме отговорностите на кралица и висш главнокомандващ на испанските въоръжени сили.

Принцесата ще прекара една година във всяка от военните академии на страната: военновъздушните сили, флота и армията. Що се отнася до Габриел Джакомели, той евентуално ще се върне в Ню Йорк, с цел да продължи образованието си, защото е живял там преди колежа. Дали двойката ще оцелее, следва да разберем.

 

Why Princess Leonor of Spain is ‘very excited’ to take her next steps as a future queen
— Tatler (@Tatlermagazine)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР