Тръмп се проваля в адски странен нов срив в социалните медии: `Не се уплаших`

...
Изглежда, че Доналд Тръмп има ад в ума си.Бившият президент
Коментари Харесай

Изглежда, че Доналд Тръмп има ад в ума си.

Бившият президент призова вечните пламъци на подземния свят в две отделни изказвания в неделя срещу реп. Нанси Пелоси (D-Калифорния) и женския национален отбор по футбол на САЩ.

В началото на деня той атакува бившия говорител на Камарата на представителите, който на Петък каза, че Тръмп е изглеждал като „уплашено кученце“ по време на обвиненията му миналата седмица по федерални обвинения за възпрепятстване на избори и заговор.

„Не бях „уплашен““, настоя Тръмп в публикация в своя Truth Social уебсайт. „Въпреки това, колко злобни са думите! Тя е зла вещица, чието пътуване на съпрузите от ада започва и завършва с нея. Тя е болен и луд психопат, който някой ден ще живее в АДА!“

Тръмп все още не е свършил да създава ада.

Когато по-късно жените в САЩ бяха елиминирани от Световното първенство в неделя бившият президент – както много други вдясно – беше странно развълнуван.

Той нарече загубата „напълно емблематична за това, което се случва с нашата някога велика нация под управлението на Изкривения Джо Байдън“ и обвини играчи, че са „открито враждебни“ към страната.

„СЪБУДЯВАНЕТО Е РАВНО НА ПРОВАЛ“, написа той, след което нападна звездата Меган Рапино. „Добър удар, Меган, САЩ отиват по дяволите!!!“

Критиците на Тръмп вдигнаха ада в замяна:

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР