Издокарана като за бал се разхожда посред бял ден примата

...
Издокарана като за бал се разхожда посред бял ден примата
Коментари Харесай

Глория се фука с чанта за 1800 лв

Издокарана като за бал се разхожда измежду бял ден примата на поп фолка Глория , видя HotArena .

Звездата бе на обедна среща със своя другарка, само че даже когато не е на сцената, тя държи да наподобява като холивудска звезда. Певицата събра погледите с къса алена рокля, елегантно палто от лисича кожа и обувки на 15-сантиметров ток. Акцентът в тоалета за безгрижната разходка обаче бе дребната дамска чанта, която е част от последната сбирка на към този момент починалия фешън гуру Карл Лагерфелд и се продава на цена 1857 лв..

Глория постоянно е била обожател на скъпите движимости, същото важи и за колите, в които се вози. Последната й облага е лъскава лимузина Ауди, която Гло, обратно на упованията, и за разлика от по-младите си колежки, кара сама. 

Запознати издават, че возилото за няколкостотин хиляди й било подарък от новия мъж в живота й - предприемача Йордан Джермански. Преди дни самата Глория призна, че е получила предложение за брак от своя обичан и въпреки да е на 46 години, желае да бъде младоженка. 

Очаква се двойката да мине под венчило през лятото на 2020, като церемонията най-вероятно ще бъде в прилежаща Гърция, където наскоро Гло си купи вила за знамение и приказ. Още занапред певицата предходна на незабавна диета, с цел да извае съвършена фигура за сватбата, написа Ретро
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР