Издирвателната акция не е дала резултат. Той е пребивавал на

...
Издирвателната акция не е дала резултат. Той е пребивавал на
Коментари Харесай

Бтв Гръмна Току-Що: Работата Стана Много Дебела, Телефоните На Министрите Прегряха! Преди Малко Масовият Убиец От Нови Искър Росен Ангелов Е Бил

Издирвателната акция не е дала резултат. Той е обитавал на няколко адреса незаконно и последно е бил във вилата си в Луково, откъдето се е измъкнал броени часове преди служителите на реда да я щурмуват. Днес стана известна информация и, че е бил част от Чуждестранния легион.

Искърското дефиле остава под полицейска обсада. Военни, спецчасти и служители на реда търсят в гората. Включени са и следови кучета. Термокамерите са следили през цялата нощ. Обхождат се всички вили.

Районът е мъчнопроходим и в него има 25 000 вили, доста от които необитаеми, в които той би могъл да се укрие. Издирваният Росен Ангелов е извънредно добре квалифициран. Познава местността, алпинист е и дълго време може да оцелее в планината.

Поддържал е форма. Бил е луд на тематика тактическа подготовка, през каквато минават спецчастите. Хората от прилежащите села не крият, че се тормозят от обстоятелството, че край тях се разхожда въоръжен и рисков. Според източници на bTV Росен е обитавал няколко адреса.

Рядко ходел във вилата в Луково, в която се бил самонастанил и бил там часове преди полицията да я щурмува. Снощи полицията атакувала и адрес в столичния квартал „ Дружба ”, откъдето бил подаден сигнал, че преди месеци Росен се разхождал във входа. Полицаите са обискирали един от жилищата, където Росен Ангелов е идвал преди месеци на посетители на собствен другар. Десетки сигнали са постъпили в полицията. Колкото и недостоверни да звучат, органите на реда ревизират всеки един от тях в търсенето на рецидивиста.

Междувременно графолог разчете намерено тефтерче, за което се допуска, че е на убитата Кети Кюхова, която е имала любовна връзка с Росен Ангелов последните 6 месеца. Експертът разчете в почерка й комплицираност и нравствен недостиг. Росен Ангелов е търсен от 8 години по отношение на влезнала в действие присъда за блудничество с малолетна. bTV написа, че интернетът и телефоните, които е употребил, са били на името на негови другари, а той се е изхранвал от работа по градежи.
Tags: ОЩЕ ЗА МАСОВОТО УБИЙСТВО В НОВИ ИСКЪР
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР