Издирват със следово куче 77- годишната Пенка Пончева от Чепеларе. Сигналът

...
Издирват със следово куче 77- годишната Пенка Пончева от Чепеларе.
Сигналът
Коментари Харесай

Издирват самотна жена с деменция от Чепеларе, изчезнала в гората над града

Издирват със следово куче 77- годишната Пенка Пончева от Чепеларе.
Сигналът за изчезналата жена подали обществените служби. Жената е употребила доставка на топла храна до у дома, а в продължение на два-три дни никой не е отворил в дома й. Жената е запалена планинарка и постоянно върви в гористи местности към града. Последно е забелязана от овчар в сряда. Намерени са нейни движимости в гората в местността „ Згуровското “, както и ключове, които са сверени с тези на жилището й и са съвпаднали.
Изчезналата жена е с деменция. Облечена е със светли облекла, показват от община Чепеларе. Жената няма близки. Днес четирима служителя от РУ- Чепеларе, дружно с трима планински спасители и няколко доброволци търсят дамата.
Вчера от полицията са издирвали и 40-годишен мъж. Той и родителите му отседнали в хотел на Смолянски езера. Мъжът е с душевен отклонения. Сутринта той декларирал, че желае да отиде на Каньона на водопадите и родителите му не могли да го спрат. Около 14 часа са подали сигнал, че не могат да го намерят. До вечерта спасители го търсят в пороя и мъжът е открит незасегнат, оповестиха от локалната полиция.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР