Издирват 25-годишния Емил Боев в Перник. Той е видян за

...
Издирват 25-годишния Емил Боев в Перник. Той е видян за
Коментари Харесай

Братът на изчезналия Емил Боев пред bTV: Нещо го е разстроило и не е бил на себе си


Издирват 25-годишния Емил Боев в Перник. Той е забелязан за последно в петък против събота в 3 часа сутринта. Емил Боев е бил на фестивала “Сурва ” дружно с другари.

" Негов другар споделя, че Емил е тръгнал нанякъде. На идващия ден приятеля му го е чакал, само че откакто не се е появил, е съобщил, че е липсващ ", споделя пред bTV братът на Емил - Мартин Боев.

" Телефонът му е останал в колата. В него има документи и пари, доколкото знам. Колата е оставена отключена. Вече трети ден няма никакъв контакт с него. Никой не го е чувал. Доколкото знам не е имало сдърпване сред приятелите, само че по някое време играта е загрубяла. Нещо доста съществено е разстроило Емил и не е бил на себе си ", сподели Мартин Боев.

Той добави, че Мартин е имал несгоди с приятелки. “Още на Коледа си говорихме цяла вечер. Тогава го видях, че нещо не е както би трябвало. Според мен е тръгнал нанякъде, с цел да си прочисти главата ”, добави братът на Емил.

Последният път, когато Емил Боев се чува със фамилията си е в петък следобяд със своята майка. “Тогава той знае, че няма да вземе телефона със себе си. Той ѝ споделя да не се тревожи и, че ще ѝ звънне на другия ден. Обикаляме из целия Перник, включиха се и хора с дронове ”, добави Мартин Боев.

Той е облечен с камуфлажни облекла и с по-дълга коса.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР