Издирваният за измами за $23 000 000 Метин Корос ще

...
Издирваният за измами за $23 000 000 Метин Корос ще
Коментари Харесай

Окончателно: Екстрадираме в САЩ издирван за измами за за $23...

Издирваният за измами за $23 000 000 Метин Корос ще бъде екстрадиран в Съединени американски щати. Апелативен съд – Пловдив удостовери през днешния ден дефинитивно решението на окръжните магистрати в Хасково. 

59-годишният мъж е с двойно поданство - немско и турско. Той е разгласен за интернационално търсене с червен бюлетин от Интерпол във Вашингтон. Беше арестуван е на 28 септември на влизане у нас през Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево. 

Метин Корос е издирван за осъществени в интервала от юни до октомври 2018 година закононарушения посредством пощенска и банкова измами, а също и за пране на пари в Ню Джърси. Според управляващите в Щатите, Метин бил част от незаконна група. Чрез изпращане на лъжливи имейли, пощенски писма и известия заблудили чиновници на договорна компания на Министерство на защитата в Съединени американски щати за пречистване на нефт със седалище в Република Корея. За осъщественото закононарушение е планувано по законите на Съединени американски щати наказване е затвор до 30 години.

Мярката за неотклонение на чужденеца остава „ задържане под стража “ до фактическото му предаване на американците.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР