Издирваният за двойно убийство Стоян Зайков-Чане от Костенец е бил

...
Издирваният за двойно убийство Стоян Зайков-Чане от Костенец е бил
Коментари Харесай

Ново разкритие: Стоян Зайков се е отскубнал с бягство от кърваво нападение край Горна Василица

Издирваният за двойно ликвидиране Стоян Зайков-Чане от Костенец е бил подгонен и ухапан от домашно куче, само че е съумял да избяга, пише trafficnews.bg.  Екшънът се е разиграл край село Горна Василица в събота. Местен юноша, който работел в София, решил да разноски кучето си по здрач.
``
реклама 

Изведнъж пред него се появил мъж, който отговарял на описанието на Зайков. Според описа на младежа пред негови другари той се опитал да подгони някогашния пандизчия, а кучето също хукнало след него. Песът съумял да настигне беглеца и даже да го захапе, само че мъжът съумял да се отскубне и да изчезне в близката гора. До момента от полицията нито отхвърлят, нито удостоверяват тази информация.
 
Както е известно, следите на Зайков са били надушени от полицейско куче в една вила край Долна Баня , където имало следи от щурм. Според притежателите на парцела някой се е къпал в банята и е взел хранителни артикули и три одеяла.
 
В още няколко вили също са видяни следи от непознато наличие, като в множеството е влизано през прозорците. Една пък е отворена с ключ, който бил прикрит в пристройка. Полицията подозира, че някогашният пандизчия Чане, търсен към този момент 19 дни за убийствата на някогашната му другарка Милена Шишкова и неговия комшия и братовчед Валентин Петров, е знаел къде стои ключът.
 
Вечерта в понеделник жена от Костенец също е подала сигнал, че е забелязала недоверчив мъж, който съгласно нея е бил търсеният Зайков.
" Явно той продължава да се крие някъде в региона на Костенец, който познава доста добре ", разясняват участници в следствието. 
 
" Излизат от ден на ден следи от Стоян, нека скоро най-сетне го заловен ", надяват се пък в града, където се притесняват Чане да не извърши ново ликвидиране.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР