Издирваният вече няколко години от Интерпол бандит Евелин Банев –

...
Издирваният вече няколко години от Интерпол бандит Евелин Банев –
Коментари Харесай

Издирваният от Интерпол Брендо се подвизавал в Грузия


Издирваният към този момент няколко години от Интерпол престъпник Евелин Банев – Брендо, живеел в Грузия, в село покрай пристанищния град Поти на Черно море, където се подвизавал под името Темури, дегизирал се с брада и безусловно ходел с шапки.

На всяко тримесечие пътувал с подправен паспорт с ферибота до Варна, откъдето несмущаван минавал рехавия граничен надзор на морската гара, а оттова се придвижвал към родния Бургас, където живее част от семейството му, написа „ Стандарт “.

Стигал и до София, където под защита живеят брачната половинка му Моника Добринова и щерка му Лара. Сега те го чакали за 55-ия му рожден ден още веднъж в столицата.

Кокаиновият необут чества на 8 октомври, само че евентуално щял да отплава за родината чак 10 дни по-късно по разписание на ферибота. Миналата година се заприказва, че Брендо, който правосъдните управляващи в България търсят къде ли не, с цел да го върнат в пандиза, е бил на отмора с цялата си фамилия край Сочи за олимпиадата.

Вероятно тогава той е избрал и Грузия за идващ собствен дом, а спекулациите, че се намира на Азорските острови или се укрива в Албания, Черна гора или Италия, се оказват погрешни.



Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР