Издирваният съосновател на Nexo Антони Тренчев даде неделни интервюта и

...
Издирваният съосновател на Nexo Антони Тренчев даде неделни интервюта и
Коментари Харесай

Антони Тренчев уникално нагъл - нарече България "клета държава", Nexo била като Skype, въпросът къде се намира в момента бил "жълтина"

Издирваният съосновател на Nexo Антони Тренчев даде неделни изявленията и по NOVA, и по bTV. Първо Тренчев избра да приказва в ефира на " На фокус с Лора Крумова ". " Случващото се в България визира моя бизнес и житейски проекти в доста дребен аспект. Действията на българските управляващи са неуместни, непотребни и огромна част от тях - противозаконни. Ние ще отговорим по подобаващия метод на това ", закани се той. Идеята им е да съдят за 1 милиарда $ или страната, или прокуратурата, само че сигурно България.
 
Според него било неуместно, че в Nexo може да финансира терористи. Махмуд Мохамед Махмуд Айеш, който е в забранителния лист на търсени лица на израелски служби, преводи в Nexo две години преди да попадне в листата. " Ние, като институция, следим всички входящи и изходящи преводи на нашата платформа в действително време ", изясни Тренчев.
 
Той посочи, че това е сертифицирана стратегия, с която се следи дали паричните потоци са чисти, или не. Тя се употребила от Централно разузнавателно управление на САЩ и ФБР.  " Това е допустимо единствено при блокчейн технологиите и криптовалутите ", разясни Тренчев. 
 
Според него това, което българската прокуратура е обяснила като " интернационално партньорство ", било даването на софтуерно решение, на което занапред ще се учат.
 
" Беше комфортен миг звучно да се ударят партии като Политическа партия и Демократична България и да се саботира третия мандат ", твърди и той като представителите на " Да, България ". За даренията на чиновниците си знаел, само че не вмешателствал и те сами решили " да изразят гражданските си позиции " с по 20 хиляди лева по едно и също време.
 
И по bTV, и по NOVA Тренчев назова България " клета страна ", с която се занимавали единствено от родолюбие и национализъм.
 
" Знам, че евентуално звучи вълнуващо, само че в действителност моето всекидневие е много по-монотонно и скучно. Стоя по 16-17 часа пред един компютър, пробвам се да ръководя някакъв бизнес и прекрасен артикул, тъй че да имаме някакъв почтен образец от България – по този начин както Естония си имат Skype, с цел да покажа, че в тази клета мъничка страна може да се случат нещата по друг метод от кюлчета с пачки, от изнасяни десетки, да не кажа стотици милиони към екзотични дестинации. И в този момент би трябвало да се занимавам с безумните обвинявания на прокуратурата ", сподели той пред bTV.
 
Попитан къде тъкмо е в този момент, Тренчев сподели, че е в " своя дом, заобиколен от хора, които го обичат ". В България не живеел от дълго време и ставащото тук едва влияело на всекидневието му. " Едва ли очаквате да ви дам точния адрес ", сподели той и съобщи на водещия да прескочи от " жълтините " (например къде е издирван от управляващите обвиняем) към значимите тематики, които имат значение за феновете.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР