Издирваният повече от 20 дни Стоян Зайков е засечен днес

...
Издирваният повече от 20 дни Стоян Зайков е засечен днес
Коментари Харесай

Министър Маринов: Нямаме данни някой да е помагал на Зайков

Издирваният повече от 20 дни Стоян Зайков е засечен през днешния ден в гориста околност наоколо до Долна Баня, разгласи вътрешният министър Младен Маринов по време на ексклузивен брифинг тази нощ.

Към този миг няма данни и не е известно Зайков да е умрял по време на престрелка . По информация на вътрешния министър служителите на реда са създали единствено два предупредителни изстрела и те не са били в негова посока. Изстрелите не са били за да го наранят. Случаят се поема от следовател, защото има забъркани чиновници на Министерство на вътрешните работи.

Вътрешният министър беше безапелационен, че няма данни някой да е помагал на Зайков. За това свидетелства и обстоятелството, че той е търсил храна по къщите в региона – нещо, което не би се случило, в случай че имаше асистент.

Стоян Зайков бе в неопределеност от 9 май, когато беше намерено тялото на някогашната му другарка, от която има дете. На 16 май пък полицията откри и тяло на мъж, който живеел в непосредствена непосредственост до дома на Зайков. По данни на Министерство на вътрешните работи мъжът е бил погубен с ловна пушка, а с изключение на комшия, е и братовчед на търсения. Мъжът даже е бил измежду разпитваните след изгубването на Зайков.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР