Издирването на удавилия се вчера следобед рибар във водите на

...
Издирването на удавилия се вчера следобед рибар във водите на
Коментари Харесай

Още издирват удавилия се рибар край Оряхово във водите на Дунав

Издирването на удавилия се през вчерашния ден следобяд риболовец във водите на Дунав край Оряхово продължава.
Това съобщи пред кореспондент на осведомителна организация BulNews.bg някогашната брачна половинка на Тошко Тобушара, която потърси медията ни за подпомагане в намирането на тялото на 50-годишния мъж. Жената, с която Тошко запазил другарски връзки през последните 5 години, приканва способените органи да се задействат и да открият тялото му.
Припомняме, че случаят е станал през вчерашния ден към 16.40 часа, като мъжът бил влезнал в реката с лодка на лов. По думите на локални хора Тошко е бягал от катер на проверяващи, когато е паднал от лодката си. Бившата му жена обаче отхвърли това, а също и, че е бракониерствал.
Тя описа, че Тошко е бил диабетик и е пиел хапчета за кръвно, които през вчерашния ден не бил приел. От риболовците, които са очевидци на случая, тя научила, че му е прилошало, заклатушкал се е и е паднал в дълбоките води на реката. Хората незабавно се обадили на тел. 112 и алармирали за трагичната преживелица. Минути по-късно лодката към този момент била на брега, риболовците изключили мотора и почнали да търсят тялото на удавника. В издирването се влючили екипи на гранична полиция, само че по думите на опечалената през днешния ден никой не търсил някогашния й брачен партньор.
Единствените подхванати дейности бил обход с две лодки, които ще търсят диря от удавника в сектор от Дунав като тръгнат от Румъния към България.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР