Издирването на изчезналия над Ламанша самолет с аржентинския нападател Емилиано

...
Издирването на изчезналия над Ламанша самолет с аржентинския нападател Емилиано
Коментари Харесай

Аржентински звезди призоваха: Продължете да търсите Сала

Издирването на изчезналия над Ламанша аероплан с аржентинския нападател Емилиано Сала на борда бе прекъснато от британските управляващи нощес.

Самолетът возеше 28-годишният състезател към Кардиф, където трябваше да направи първа подготовка с новия си отбор, в който мина за 18 милиона евро.

След три дни на търсене, английските управляващи прекратиха интервенцията, а това въобще не се хареса на футболните почитатели и сътрудници на Сала.

Първи за това приканиха от някогашния му клуб Нант. Французите написаха: "Нека търсенето продължи " в формалния си профил в туитър, а милиони футболни почитатели от целия свят стартираха акцията #NoDejenDeBuscar, което на испански значи не спирайте да търсите.

Аржентинските звезди и национали, даже разгласиха постове и видеа, в които приканват спасителите от английския остров Гернси да възобновят интервенцията.

Серхио Агуеро и Николас Отаменди от Манчестър Сити, както и новото попълнение на Челси Гонсало Игуаин се застъпиха за изчезналия Сала.

Те даже предложиха да обезпечат средствата за комплицираната интервенция по издирването на самолета.

Английската футболна асоциация съобщи, че идните мачове ще стартират с минута безмълвие в чест на Емилиано Сала, само че това разгневи клубовете.

Те отхвърлиха да сторят това, тъй като Сала публично не е разгласен за мъртъв.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР