Издирването на изчезналата Данка Илич за съжаление завърши трагично. Най-мрачните

...
Издирването на изчезналата Данка Илич за съжаление завърши трагично. Най-мрачните
Коментари Харесай

Подробности за смъртта на малката Данка от Сърбия : Блъснали я с кола, а тялото й изхвърлили на сметище



Издирването на изчезналата Данка Илич за жалост приключи трагично. Най-мрачните съмнения на фамилията и обществеността се сбъднаха и тази заран двама души бяха задържани по съмнение, че са умъртвили момиченцето с кола, а по-късно са изхвърлили тялото й в диво бунище по " Старобански път " край Бор.

Както потвърдиха за " АТВ ", криминалистите от Бор са задържали чиновниците на ЧП " Водовод " С. Й. (50 г.) от с. Лъка и Д. Д. (50 г.) от с. Злот.


„ С. Й. е обвинен, че е блъснал със длъжностен автомобил " Фиат Панда " 2-годишната Данка на ул. " Радомир Пътник ", при което тя е умряла. Заедно с сътрудника си Д. Д., те качиха тялото на момичето в багажника на автомобила, след което се насочиха към сметището на „ Старобански път ” край Бор, където изхвърлиха тялото от дясната страна на пътя ”, споделя източник. пишат близки до следствието.

С. Й. е упрекнат в тежко закононарушение срещу сигурността на публичното придвижване, а Д. Д. за подпомагане на нарушителя след осъществяване на закононарушението. След задържането и на двамата е наложена мярка за неотклонение " задържане под стража " за период до 48 часа.

Разследването на престъпна полиция от ПУ Бор сочи, че всичко се е случило на 26 март към 13. 52 ч., т.е. единствено 7 минути откакто момичето е изчезнало по сигнал на майката.


„ С. Й. е упрекнат за това, че не е съобразил скоростта на автомобила със положението и изискванията на пътя, заради което е блъснал момичето с предната дясна част на автомобила и я е умъртвил ”, споделя източник от следствието.

Данка Илич изчезна на 26 март към 13. 45 ч. в Банско поле край Бор. Когато изчезнала, била с майка си и брат си и от този момент следите й се губят. Заради нейното изгубване за първи път в Сърбия е задействана системата " Намери ме ".

Убийците считали, че са създали проект за съвършеното закононарушение, само че не знаели за една детайлност: Полицията го употребила, с цел да възвърне придвижването на " фиата "
Сърджан Янкович (50) и Деян Драгиевич (50) от покрайнините на Бор, които са обвинени, че са умъртвили Данка Илич (2) с кола и по-късно са се пробвали да скрият тялото й, макар обстоятелството, че са считали, че имат съвършен проект, не са ли съобразили обстоятелството, че както закононарушението, по този начин и укриването на тялото са осъществени в служебния автомобил на ПУК „ Водовод “, който е с вграден GPS, оповестява „ Nova. rs “.


Служителите на комуналното сдружение " Водовод " в Бор Сърджан Янкович (50) от село Лука и Деян Драгиевич (50) от село Злот са обвинени в осъществяване на закононарушението утежняващо ликвидиране, в ущърб на двама годишната Данка Илич, като я блъснал на 26 март в Банско поле със служебния " Фиат Панда ", ръководен от Драгиевич. Тогава Янкович сложи тялото й в задната част на колата.


Тогава вместо да закарат детето в най-близкото здравно заведение или да се обадят на Спешна помощ и полицията, те измислили проект да скрият тялото на момичето и да премълчат закононарушението. Според полицейската възстановка на събитието те са отишли ​​с кола до сметището на Старобански път, където са изхвърлили тялото на момичето.

Явно не са били наясно с обстоятелството, че от самото начало имат GPS локатор в колата си, който разрешава елементарно да се дефинира къде се намират, какъв брой време са били на избрани места.. Тъй като охранителните камери са записали, че са били в Банско поле във съдбовния ден на изгубването на детето, полицията скоро е пристигнала при тях, с цел да събере информация за този ден, след което са били подложени на полиграфски тест. И двамата са се отзовали на полиграфски проби.


Докато траело издирването на Данка Илич в Банско поле, татко й се натъкнал на " фиат панда " на чиновник в комуналното сдружение, който го попитал дали са виждали детето, на което те дали отговор негативно.


Превод Струма ком

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР