Издирването на двамата изчезнали рибари в езерото Мандра – Ивелин

...
Издирването на двамата изчезнали рибари в езерото Мандра – Ивелин
Коментари Харесай

Познати на изчезналите рибари: Нещо е обърнало лодката им

Издирването на двамата изчезнали риболовци в езерото Мандра – Ивелин Тодоров и Петър Петров продължава със сонари, които обследват дъното, оповестява Флагман.бг.
Водолази също се включиха в региона, в който са открити мрежите. Подозренията са, че там е станал случай и двамата мъже са заплетени в бракониерските принадлежности. Езерото е надълбоко 5-6 метра и скоро се чака да има резултат от акцията.
На мястото е Веселин Василев, шеф на работа УКОРС към Община Бургас. Той посочи, че дрон е облетял целия регион, само че диря от Ивелин и Петър няма.
От уеб страницата Искра.бг се базират на свидетелски разкази, съгласно които един от риболовците е носел неопрен, който се е напълнил с вода, а другият – използвал алкохол и вследствие на шока от студената вода се е стигнало до покруса с летален край.
Според очевидци Ивелин и Петър пускали мрежите си на 20-ина метра от брега, перпендикулярно по отношение на него. Същото са създали и във съдбовната вечер.
„ Те са хапнали, почерпили са се, влезнали с в Мандра, хвърлили са мрежите и тогава е станало нещо, което е обърнало лодката “, считат техни познати.
Рибар, който е познавал мъжете, твърди, че няколко пъти ги предупреждавал, че претрупват лодката, в която носили от време на време и 400 кг риба. Те обаче не се вслушвали в препоръките му.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР