Издирването на алпиниста, който е в известност от 3 май

...
Издирването на алпиниста, който е в известност от 3 май
Коментари Харесай

Драмата Е В Момента: Всички Трябва Да Прочетат Думите На Жената До Боян Петров. Вижте Какво Се Случва В Най-Критичния Момент

Издирването на алпиниста, който е в популярност от 3 май под връх Шиша Пангма в Хималаите, продължава. Вчера стана ясно, че Министерството на външните работи на България и дипломатическите ни задачи в Пекин и Делхи са в непрекъсната връзка с 4 министерства в Китай, Тибетската алпинистка асоциация и непалските управляващи с искане за интензивно търсене на българския планинар.

" Задействани са всички институции. Външно министерство са непрекъснато разполагаем, непрестанно обменяме информация с министър Захариева и зам. министър Георгиев които спомагат за повдигане на хеликоптер от непалска страна към Тибет. Подкрепата на премиера Бойко Борисов. От тибетска страна момчетата от експедицията към този момент са по скатовете на Шиша Пангма...днес са се присъединили спасители от Китай. Ще насочим спътник за сателитна фотография на ската...имам цялата поддръжка на света Алпийската застрахователна компания в Австрия където е застрахован Боян, също следи нещата. В един свят цялостен с благоприятни условия, не ми казвайте, че нещо е невероятно! ", добавя Ненова.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР