Издирването на 16-годишното момче, което удари с кола туристи в

...
Издирването на 16-годишното момче, което удари с кола туристи в
Коментари Харесай

Класната на ученика, блъснал туристи: Притеснена съм за живота му

Издирването на 16-годишното момче, което удари с кола туристи в Триград и избяга, към този момент се трансформира в избавителна акция. Вече пети ден Кристиян Младенов се укрива.

"Реално съм обезпокоена за живота му. Той се трансформира в изкупителна жертва ", съобщи за "Здравей, България " класната му учителка Станислава Докторова.

Претърсва се целият регион към селото, както и покрайнините. В гората бяха разлепени листовки, които приканват момчето да се съобщи. Хората се надяват той да ги прочете и да разбере, че блъснатите от него хора към този момент се възвръщат и няма за какво да се опасява.

Има обаче към този момент има опасения, че младежът е потърпевш.

Кметът на селото сподели, че цяла нощ са го търсили с термовизионни камери и към този момент стартират да се отчайват.

Участници в издирването му споделиха, че оттук насетне се надяват на знамение. Те допълниха, че не имат вяра той да успее да се оправи самичък в пустошта без подобаващи облекла и прясна храна.

Директорът на учебното заведение, в което учи Кристиян, го дефинира като "природно интелигентно дете ".

"Не мога да допускам, че това е същият човек. Трябва да подходим към него като към дете, което е направило неточност ", съобщи той.

Негова съученичка пък счита, че младежът надали самичък е решил да подкара колата на татко си и че някой го е подтикнал да го стори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР