Издирваха няколко месеца момиче от Новосибирск, задържан е сводник, с

...
Издирваха няколко месеца момиче от Новосибирск, задържан е сводник, с
Коментари Харесай

Убиха и заляха с бетон момиче, проституирало тайно

Издирваха няколко месеца момиче от Новосибирск, арестуван е сводник, с който тя е била в контакт малко преди изгубването си.

На страницата си в мрежата тя има фотография в бяло палто, а като място на работа показала една от локалните лечебни заведения. По време на следствието обаче се оказало, че изчезналата жена има своите секрети, пишат медиите в Новосибирск, представени от БЛИЦ.

Момичето разгласява профили в уеб сайтове за секс услуги - тя била конвой под псевдонима госпожа Стела.

" Взимам под внимание табуто... Въвеждам новодошлите в тематиката без стрес. Индивидуално ", написа тя. Рускинята не се колебаела да разгласява откровени фотоси в профила си. Тя обаче крие специалността си от фамилията си - майката на момичето научава тайната на щерка си от чиновниците на реда.

На 14 юли тялото на момичето е намерено без явни признаци на насилствена гибел в гора край Новосибирск и скоро е арестуван сводник, с който тя е била в контакт малко преди изгубването си. Твърди се, че на 20 февруари той е пристигнал да посети Стела, само че е намерил нейния мъртвец. Човекът се уплашил за бизнеса си и не измислил нищо по-добро от това да увие тялото в чаршаф, да го занесе в гората и да излее бетон в дерето.

 Убиха и заляха с бетон момиче, проституирало скрито

Момичето се преместило в Новосибирск от Юрга преди няколко години и преди този момент било изчезнало за малко, когато избягало от брачна половинка си, с който по-късно се развело. Резултатите от аутопсията в този момент се чакат. Приоритетната версия на гибелта на сибирячката е предозиране.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР