Издирва се водач на сива или сребриста Honda Civic 2020

...
Издирва се водач на сива или сребриста Honda Civic 2020
Коментари Харесай

Видео на видеорегистратор показва как кола се блъска в мотоциклетист във Флорида при предполагаем инцидент с ярост на пътя

Издирва се лидер на сива или сребриста Honda Civic 2020 година, който е сниман на видео на видеорегистратор да се блъска в мотоциклетист, Магистрален патрул на Флорида споделя.

Точно след среднощ в петък сутринта водачът на Civic е упрекнат в съзнателно боричкане на 52-годишен мотоциклетист от Лийсбърг в северните платна на междущатска автомагистрала 75 покрай стълба 319 в окръг Съмтър.

„ Мотоциклетистът подмина товарно транспортно средство от външната страна, до момента в който Honda мина в централната лента “, сподели FHP в прессъобщение. „ След като двете транспортни средства минаха около товарното транспортно средство, лидерът на Honda внезапно зави на външната страна и съзнателно блъсна мотоциклета. “

Разследващите споделят, че мотоциклетистът се е преобърнал няколко пъти в гориста околност, успоредна на пътното платно след удара, до момента в който Civic е напуснал местопроизшествието.

Магистрален патрул на Флорида споделя, че автомобилните елементи, открити на мястото...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР