Издигнатият за транспортен министър Александър Манолев се отказва от поста,

...
Издигнатият за транспортен министър Александър Манолев се отказва от поста,
Коментари Харесай

Александър Манолев: Оттеглям се заради координирана атака със скалъпени обвинения от една група

Издигнатият за транспортен министър Александър Манолев се отхвърля от поста, още преди кандидатурата му да бъде гласувана от Народното събрание, разгласи той на брифинг в Министерския съвет.

Причината за това е координираната офанзива от една група със скалъпени обвинявания и съшити изказвания, за които има доказателства в противоположната посока, съобщи Манолев. Той не сподели дали засяга обява във в. „Капитал“.

Защо тъкмо в този момент някой реши да съшива сходни изказвания, при изискване, че аз съм заемал редица други постове, попита той. И отговори – очевидно някой се тормози от политиката и промените, които бих подхванал в транспортното министерство.

Днес имах открит мъжки диалог с премиера и вицепремиера Валери Симеонов, описа Манолев. Получих над 6700 преференции, подсети той резултатите от последните парламентарни избори.

Аз съм прагматичен човек, не бих разрешил да бъда вкаран в пояснителен режим, още по-малко премиера и държавното управление, сподели още Манолев.

Предстои да се срещна с юристи с цел да обсъдим моите контрадействия, разгласи той.

За себе си към момента не желая да вземам решения под страст, а и в последна сметка решението е на премиера, сподели Манолев по въпроса дали ще остане на настоящия си пост – зам.-министър на стопанската система.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР