Издигането на кандидатурата за кандидат-кмет на София на успешен и

...
Издигането на кандидатурата за кандидат-кмет на София на успешен и
Коментари Харесай

Георги Папакочев: Какъв е смисълът на твърдението в България, че децата не трябва да отговарят за деянията на родителите си?

" Издигането на кандидатурата за кандидат-кмет на София на сполучлив и влиятелен IT експерт – милионер, повдигнат от Политическа партия – Демократична България, слага разумния и сериозен морално-етичен проблем пред така наречен „ антикомунистическа десница “, която партнира в настоящето ръководство ", написа журналистът Георги Папакочев във Facebook.

" Въпреки заклинанията на номинираният за кандидат-кмет на София, че се отхвърля от предците си, това надали е задоволително за пострадалите от репресиите градски софиянци, които сигурно не имат вяра на сходни изпреварващи предизборни обещания. Защо ли? Просто тъй като преди него, сходен внук, досегашният длъжностен правосъден министър Зарков, в компанията на лидерката на Българска социалистическа партия се " майтапеше " от ТВ-екран, че " Извинявайте, че закъснях, само че с друга група ченгета от Държавна сигурност крояхме проекти по какъв начин да мъчим един дядо ”. Всъщност дядото на Зарков и пастрок на майка му, е един от най-злостните мерзавци от комунистическия ДС-генералитет, който в продължение на дълги години през 90-те е тормозил по телефона родителите ми с тежки закани за гибел и побой след всеки мой коментар и предаване по Радио " Свободна Европа " от Мюнхен и Прага! Е, каква е разликата през днешния ден? Променил ли се е с нещо " класово-партийния " комунистически кадрови метод и с какво, прочее? И какъв е смисълът на изказванието в България, че „ Децата не би трябвало да дават отговор за действията на родителите си? “ Дано, нека греша, но…! Ха, де? ", споделя още Папакочев.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР