Издайническо коремче показа Джулиана Гани по време на почивката си

...
Издайническо коремче показа Джулиана Гани по време на почивката си
Коментари Харесай

Джулиана Гани бременна с второ?

Издайническо коремче сподели Джулиана Гани по време на почивката си в Палма де Майорка. Моделката даде мотив да се заприказва, че май е бременна, написа Хотнюз. Прави усещане, че синия й бански прикрива точно набъбналото коремче. Не инцидентно блондито е избрала цялостен, а не плажен аутфит от две елементи както е правила нормално. Това е за да не й проличава, че чака втората си рожба.



Явно силиконката към момента не желае да афишира публично новината, само че от фотосите, които качва напоседък се вижда наклонността да сортира фрагменти, на които прикрива тази част от тялото си. За възможната бременност на екзотичната хубавица се заприказва още при започване на връзката й с служителя на реда Теодор Гецов. Тогава Гани разгласява две-три сторита, в които дава отговор с недомлъвки на въпроси от почитатели, в които непосредствено я питат дали е бременна. И в случай че в оня миг, щастливата вест надали е била освен това от блъф, то с днешна дата влюбените май в действителност са " създали белята ".

В реалност има причина бащата на предстоящото бебе Теодор да сияе от благополучие. Хора от обкръжението му, настояват, че през последните месеци той безусловно лети от благополучие. Ако това е главната причина за вълнението му, то се допуска, че Джулката е някъде в четвъртия месец и безусловно преди дни би трябвало да е научила какъв е пола на бебе №2. Надяваме се скоро публично да разберем дали в действителност първородната й рожба Давид ще си има братче или сестриче!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР