Издаването на нови лични документи с новото име Северна Македония

...
Издаването на нови лични документи с новото име Северна Македония
Коментари Харесай

В Македония се ядосват: Заради Северна ни бъркат с по 60 евро за нови паспорти

Издаването на нови персонални документи с новото име Северна Македония се чака да стартира до края на годината, а жителите ще заплащат за смяната от джоба си, написа Вечер, представен от Блиц.

 

Основните документи: персонална карта, паспорт и шофьорска брошура, в случай че останат същите цени, за всеки жител ще костват към 2400 денара. Ако към това се добави и измененията в регистрационните номера, разноските ще се усилят с към 1200 денара. Общите разноски ще възлязат на към 3600 денара или към 60 евро.

Най-засегнати ще бъдат тези жители, които ще сменят документите в този интервала, в който към този момент са получили нови, тъй като документите ще имат полуживот, тъй че вместо един път на 10 години ще би трябвало да сменят документите си два пъти.

Промяната на документи, оповестена от държавното управление, ще бъде на гърба на жителите. Според сегашния ценови лист множеството жители ще би трябвало да се бръкнат за паспорти, които костват 1 500 денара плюс административна такса от 300 денара за хора над 27 години, или 100 до 200 денара за тези под тази възрастова граница.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР