Издаването на карти за паркиране в синя и зелена зона

...
Издаването на карти за паркиране в синя и зелена зона
Коментари Харесай

ГЕРБ: ПП-ДБ манипулира за безплатните карти за паркиране, ДАТО ги иска, а Терзиев е дал 18 през май

Издаването на карти за паркиране в синя и зелена зона без регистрационни номера се прави по искане на Държавна организация „ Технически интервенции “ по отношение на тяхната активност. На същото съображение през май тази година кметът на София Васил Терзиев е одобрил издаването на 18 карти без регистрационни номера, оповестиха от ГЕРБ-София.

Поводът - над 130 карти за гратис паркиране в синя и зелена зона в София - без регистрационни номера на коли в тях, са издадени с автограф на някогашния кмет Йорданка Фандъкова единствено през 2022 година, оповестиха по-рано ръководителят на СОС Цветомир Петров на взаимен брифинг с Борис Бонев и Бойко Димитров на " Московска " 33.

Те настояха Фандъкова да изясни кой живее на ул. " Ангел Кънчев " № 6.

Издаването на 6 броя карти за паркиране на адрес ул. „ Ангел Кънчев “ №6 е въз основа на искане от кмета на регион „ Средец “ - Мария Ачкова и Трайчо Трайков. Искането е въз основа на контракт, подписан от регион „ Средец “, според който етажната благосъстоятелност на ул. „ Ангел Кънчев “ №6 обезпечава 200 кв. дворно място за площадка за игра към детска градина №12 против приемането на 6 карти за паркиране за съответни коли, посочени с регистрационни номера, дадоха отговор от ГЕРБ-София.

Манипулираната информация, която беше показана през днешния ден от общинските съветници от ПП-ДБ-Спаси София, е явен опит за очерняща акция в дните преди идните избори. Това е следващият случай, в който посредством спекулации и неистини, ръководещите от ПП-ДБ-„ Спаси София “ се пробват да скрият неуспеха си в организацията на придвижване и паркиране в центъра на София, пишат от ГЕРБ-София.

 

Източник " Офнюз "

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР