Издателят THQ Nordic и разработчиците от Appeal Studios представиха нов

...
Издателят THQ Nordic и разработчиците от Appeal Studios представиха нов
Коментари Харесай

Outcast 2: Колкото повече усилия полага играчът, толкова по-добър ще бъде резултатът

Издателят THQ Nordic и разработчиците от Appeal Studios показаха нов филмов откъс на екшън приключенската си игра Outcast 2: A New Beginning. Представянето се състоя по време на THQ Nordic Digital Showcase 2023 и там беше оповестено и новото заглавие - Outcast - A New Beginning.

Свежото видео е отдадено на Adelpha, в която ще се завърне познатият от първата част от специфичните сили Катър Слейд. Припомняме, че събитията ще се развиват 20 години след финала на предходната игра. " Истинският воин стартира своето странствуване на всяко място, което избере, и в последна сметка трансформира света към по-добро, където и да отиде ", гласи формалното изложение на видеото в YouTube. Свежият филмов откъс дава визия за това по какъв начин дейностите на основния воин ще се отразят на основно място и неговите жители.

Например от яйцето, открито от Кътър, по-късно може да се излюпи създание, което ще се трансформира в негов съдружник. Главният воин на Outcast - A New Beginning ще би трябвало да се научи по какъв начин да отглежда животни, да следи за растенията, да провежда дома си и да употребява всички благоприятни условия на планетата в своя изгода. Всички ограничения, подхванати от Катър Слейд, ще му разрешат да промени нежната система на Аделфа към по-добро. Авторите също по този начин ясно демонстрираха във видеото, че " колкото повече старания поставя играчът, толкоз по-добър ще бъде резултатът ".

За следващ път беше упомената нелинейността на действието, чийто сюжет ще може да минава със лично движение и в случаен ред. Освен това можете да започнете да изследвате света от всяка точка на картата, като няма никакви ограничавания. Outcast - A New Beginning няма дата на излизане, планът се създава за компютри ( в Steam), PlayStation 5, Xbox Series X и S на Unreal Engine 4, написа dir.bg.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР