Издателят Team17 и разработчикът Black Matter обявиха датата, на която

...
Издателят Team17 и разработчикът Black Matter обявиха датата, на която
Коментари Харесай

Hell Let Loose влиза в Steam Early Access следващата седмица

Издателят Team17 и разработчикът Black Matter оповестиха датата, на която Hell Let Loose ще влезе в Steam Early Access. Това ще се случи на 06.06.

Играта е боен онлайн FPS шутър, който ще се опита да откри своето място под слънцето, предлагайки епични 50х50 мултиплейърни борби, в които задачата ви ще е да завоювате основни точки на голяма карта. Hell Let Loose несъмнено се отличава с класната си визия, само че както и разбираме от описанието на разработчика, това не е единственото достолепие на играта.

„ Никога не сте играли Втората международна война по метода, по който би трябвало да се играе… с громящи танкове, които преобладават на бойното поле, сериозно значими спомагателни редици, които зареждат бойното поле, частица от бойната машина на една колосална въоръжена битка. Hell Let Loose ви слага в центъра на хаоса на войната, приключено прекарване с напълно следени от играещия транспортни средства, динамично разрастваща се фронтова линия и сериозно значим геймплей, фокусиращ се над взводното ръководство, което е стопанин тук. Това е симулация на война… не шутър в аркадна сцена. Разработен за PC благодарение на Unreal Engine 4, Hell Let Loose съставлява реалиситичен мултиплейър от света на Втората международна война, шутър с вероятност от първо лице на открити борби за до 100 играча с пехота, танкове, артилерия и изменяща се фронтова линия. В самото си сърце, това е стратегическа мета-игра, която е лесна за заучаване, само че сложна за преодоляване “, гласи формалния анонс на Hell Let Loose.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР