Издателят на хитове като Shadow of the Tomb Raider и

...
Издателят на хитове като Shadow of the Tomb Raider и
Коментари Харесай

Square Enix се подготвя да разкрие нова голяма игра

Издателят на шлагери като Shadow of the Tomb Raider и Just Cause 4 – Square Enix, има огромни проекти за тази година. При оповестяването на резултатите от предходната фискална година (FY2019 за нея), компанията разгласи, че приготвя нещо за есента, което по съмнение би трябвало да ѝ донесе доста доходи. Какво би било по-подходящо за издател на видеоигри с изключение на още една огромна ААА игра?

В доклада си Square Enix показа, че продажбите на Just Cause 4 и Shadow of the Tomb Raider са относително по-високи от другите техни игри. От друга страна второто заглавие не е донесло плануваните резултати на издателя. За едно тримесечие от играта са били продадени едвам 4,1 милиона копия.

Прогнозите на Square Enix в новата фискална година са съобразени с новите цели на компанията. Изглежда през есента на 2019 тя чака да има рекордни облаги. След напън от пресата Square Enix не сподели нищо с изключение на, че ще прави публични изказвания на идното E3 2019 събитие. Освен това издателят желае да редуцира времето сред анонса на евентуално заглавие и нейното дефинитивно издаване. Така че каквото и да се създава от студията на японската компания, то ще бъде пуснато на пазара по-скоро от предстоящото.

Има възможност огромната ААА игра, която Square Enix приготвя, да излезе и идната година, само че най-късно до март. Най-вероятният претендент е римейка на Final Fantasy VII . Носят се клюки, че това може и да е тайният план „ Отмъстителите „. Във всеки случай ще научим повече това лято.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР