Издателство Клет България създаде единна система „Klett ID“ за вход

...
Издателство Клет България създаде единна система „Klett ID“ за вход
Коментари Харесай

Издателство Клет България улеснява потребителите с нова платформа

Издателство Клет България сътвори единна система „ Klett ID “ за вход до всички техни онлайн услуги. Платформата заменя до момента съществуващия способ на регистрация и обезпечава доста по-лесен достъп до богатата палитра от услуги на издателството. Всеки може да я прегледа и да направи своята регистрация.

Създаването на профил е елементарно и бързо, в няколко стъпки, като има опция за вход и през акаунт във Фейсбук, Гугъл, Microsoft или системата на МОН.

С регистрацията в „ Klett ID “ всеки получава опция за независимо заявяване и генериране на код за достъп до всички учебници, достъп до електронни и електронно четими учебници, до проби и спомагателни материали, създадени в помощ на учителя, както и до цифровата просветителна среда с богата сбирка интерактивни запаси iZZI. Посредством платформата следенето и историята на направените поръчки е допустимо когато и да е с един клик.

„ Създадохме единната система за вход до всички онлайн услуги „ Klett ID “, тъй като постоянно се стремим да предоставяме на нашите клиенти оптимално високо качество както на продуктите, които предлагаме, по този начин и на достъпа до тях. Възможността посредством един акаунт всеки да може да достъпи и да се възползва от продуктите е разумна стъпка в развиването на богато портфолио от услуги, с цел да можем да сме оптимално потребни на потребителите ни. “, разяснява Владимир Колев, шеф на издателство Клет България.

Основна задача на издателство Клет България е да работи в посока да направи образованието по-достъпно, по-разбираемо, интуитивно и в последна сметка да води до забележими и ясни усъвършенствания в живота на хората.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР